Forum naprednih tehnologija - Potencijali Grada Niša
Telefon
(018) 530 541, 537 267
Email
info@klinikamaja.rs

„Forum naprednih tehnologija – Potencijali Grada Niša“ predstavlja početak realizacije ideje mapiranja Grada Niša kao centra naprednih tehnologija.
Detaljnije...

2 dana
100+ učesnika
15+ prezentacija

Pratite uživo dešavanja na Forumu

Forum naprednih tehnologija 2016

Promo video

 
 
 
 

Događaji

Forum NT
U okviru ovog panela razmatraće se potencijali grada Niša i regiona u oblasti razvoja naprednih tehnologija kao i načini za njihvoo jačanje. Grad Niš sa velikim brojem malih preduzeća koja iskazuju značajan inovativni potencijal uz fakultete potencijanim partnerima/kompanijama nudi značajne resurse u razvoju inovacija, istraživanja i razvoja u oblasti naprednih tehnologija.

Trajna orijentacija Grada je da postane značajna tačka na mapi regiona i Evrope u domenu istraživanja, razvoja i inovacija. Na taj način će Grad postati još interesantnije mesto za ulaganje stranih investitora ali ujedno i grad u kome će najperspektivniji mladi ljudi započinjati svoje profesionalne karijere i ostvarivati svoje životne ciljeve i ambicije. Cilj svih u gradu je da Niš postane grad nauke i  inovacija u kome će raditi veliki broj razvojnih centara i inovativnih kompanija.

prvi Forum naprednih tehnologija 2015

Prvi Forum naprednih tehnologija je održan 2015. godine.

Forum 2015

 
 
 
 
Developed by: IRVAS International
Copyright © Grad Niš